Ajankohtaista

 

YHDISTYKSEN LOGO ON UUDISTUNUT

Tampereen A-Killan visuaalinen ilme muuttuu. Muutoksen myötä Tampereen A-Killan pitkään palvellut  logo on uusittu. Uutta logoa aletaan käyttää tästä eteenpäin Tampereen A-Killan kaikissa materiaaleissa ja ilmoituksissa vanhan logon tilalla.

Logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Seija Nikkilä, joka kuvailee uuden logon sisältöjä seuraavasti: ”Tampereen A-killan logo kuvaa yhdistyksen toiminnan keskeistä periaatetta: vertaistukea ja yhteisöllisyyttä. Logossa oleva käsi symboloi myös tekemistä - niin vapaa-ajan aktiviteetteja kuin työntekoakin. A-kirjaimen muoto tuo mieleen katon harjan, eli kodin ja asumisen. Punainen väri on saanut inspiraationsa Tampereen vaakunasta ja Tampereen maamerkkinä tunnetusta vanhasta tiilisestä teollisuusarkkitehtuurista.”

 

  • HISTORIIKKI TAMPEREEN A-KILLASTA Onko sinulla jaettavanasi kertomus, sattumus tai muisto Tampereen A-Killasta?  Tänä vuonna Tampereen A-Kilta täyttää 50-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi keräämme toiminnassa mukana olleilta A-Kiltaan liittyviä muistoja ja tarinoita. Kertomuksia kaivataan erityisesti Tampereen A-Killasta kirjoitettavaan historiikkiin.  Katso ohjeet oman muistosi jättämiseen klikkaamalla tätä linkkiä

AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA

Aika Tapahtuma
27.5 klo 12-15 Kartano on auki tulevana sunnuntaina 27.5 klo 12-15. Eli ovet todennäköisesti suljetaan hieman aikaisemmin kuin normaalisti. Tervetuloa kahvittelemaan ja pelaamaan biljardia!
27.5.2018 klo 10.30
Tampereen A-Killan Ulkoilu- ja karttakerhon järjestää retken Ritajärvelle. 
Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä. 
30.6.2018 klo 9-17 Kesäretki Sääksmäelle Tampereen A-Killan 50-vuotisjuhlille. Päivän aikana luvassa syntymäpäiväohjelmaa sekä maukkaat tarjoilut. Tervetuloa! Juhlat järjestetään A-Kiltojen Liiton kesäpäivien yhteydessä. Katso 50-v juhlaretken tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä
30.6-1.7.2018 A-Kiltojen Liiton Kesäpäivät Sääksmäellä. Lisätiedot Ilmoittautumisohjeet  tästä linkistä

 

RYHMÄT

  • Ryhmistä ja niiden aloituksista sekä ilmoittautumisista saat lisätietoa ryhmä-sivuilta!

Facebook

Vaikka et kuuluisi Facebookiin, voit tästä katsoa, mitä tiedotuksia yms. viestejä Killan seinille kirjoitellaan.

Liity Tampereen A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Kilta tiedotteet sekä mahdollisia muita ilmoituksia omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta.

Liity tästä!

Edelleen olet tervetullut tutkimaan myös yhdistyksen toimipisteiden ilmoitustauluja 🙂