Ajankohtaista

A-Killan kesäkuun uutiskirje: uutiskirje 6/2020

Toiminta kesällä

 • Yhdyskuntatuvat
  • Yhdyskuntatuvat avataan kävijöille 1.6. alkaen, kaikessa toiminnassa noudatetaan edelleen tarkasti hygienia- ja turvaväliohjeistuksia. Kesäkuun alussa tuvilla järjestetään myös avajaiset, joissa tarjolla pientä ohjelmaa, kahvia ja purtavaa. Avajaiset pidetään Härmälätuvalla ke 3.6. klo 10-13 ja Kartanotuvalla ke 10.6. klo 11-13. Lämpimästi tervetuloa!
   Pihakahvilat toimivat myös kesäkuun ajan tuvilla. Ruokakasseista ja muista asioista voit soitella tuvan puhelinnumeroon.
   Seuraa tupien omia tiedotteita facebookissa, niin pysyt ajan tasalla:
   https://www.facebook.com/hippostupa
   https://www.facebook.com/harmalatupa
   https://www.facebook.com/tampereenakilta
  • Tupien yhteystiedot: 
   Kartanotupa puh. 040 6766 444
   Hippostupa puh. 0400 250 509
   Härmälätupa puh. 0400 278 510
 • Vapaaehtois- ja ryhmätoiminta
  • on pääosin tauolla kesä- ja heinäkuun ajan.
  • Toiminnalliset ryhmät kuten biljardikerho, kitararyhmä, kuntosali, vesijumppa ja pelikahvila ovat kesätauolla.
   Mahdollisista muutoksista ja syksyn aikatauluista tiedotamme kesän aikana.
  • A-Killan kaikille avoimet vetaistukiryhmät toimivat kuitenkin myös kesän ajan:
   MM-ryhmä kokoontuu 5.6. alkaen perjantaisin klo 18 Arttelin Kuulu-tilassaLisätietoja ryhmään osallistumisesta antaa ryhmän ohjaaja Toni puh. 046 5801775.
   Miesten saunaryhmä jatkaa toimintaansa  2.6. alkaen. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14 Kartanotuvalla, lisätiedot: Jyrki puh. 040-6616588.
  • Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta: järjestökoordinaattori Elena Martikainen puh. 040 529 0775 / elena.martikainen@tampereena-kilta.fi

---------------------------

Vapaaehtoisten tapaaminen ke 3.6. klo 14 Kartanolla

Vaihdetaan kuulumisia, mietitään kesän toimintaa ja kahvitellaan. Mukaan ovat tervetulleita myös uudet vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Tule rohkeasti tutustumaan! Ilmoita etukäteen Elenalle puh. 040 529 0775

---------------------------

Kokemusasiantuntijakoulutus kesäkuussa!

Kiinnostaako kokemusasiantuntijatoiminta? Haluatko antaa tukea ja toivoa muille, jakaa kokemuksesi ja tarinasi ammattilaisille, esiintyä tilaisuuksissa?
Tule mukaan Tampereen A-Killan ja Kris Tampere ry:n yhteiseen kokemusasiantuntijakoulutukseen, joka järjestetään 9.-11.6. ja 16.-17.6. Kumppanuustalo Arttelissa. Koulutus on tarkoitettu päihde- ja rikostaustaisille A-Killan ja KRISin kävijoille/jäsenille.Ilmoittautuminen viimeistään 28.5.!
Lisätietoja:
Elena 0405290775/ elena.martikainen@tampereena-kilta.fi
Reetta reetta.alenius@kris.fi / 045 807 0261

---------------------------

Ulkoilu- ja karttakerhon (UKK) kesäretkien suunnittelu to 4.6. klo 15 Kartanolla

Suunnitellaan tulevan kesän luontoretkiä sekä Lapin vaellusta. Kaikki luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan yhdessä. Tarjolla kahvia ja purtavaa!
Lisätiedot: Timo Rouhiainen puh. 0400 562 832

---------------------------

Yhdistyksen kevätkokous la 6.6. klo 13

Poikkeustilan takia yhdistyksen kevätkokous järjestetään la 6.6. klo 13. Esillä sääntömääräiset asiat ja ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta. Keittolounas on tarjolla ennen kokousta klo 12. Lämpimästi tervetuloa!

---------------------------

Tampereen A-Killan chatit Tukinet-alustalla

Vertaischat maanantaisin klo 12-14. Linkki chattiin: Mahdollisuus muutokseen vertaischat

Kaikilla on mahdollisuus muutokseen.
Päihteiden käytön vähentämisessä tai lopettamisessa on olennaisesti kyse muutoksesta. Muutos on kenelle tahansa vaikeaa yksin, siksi on tärkeää hakea apua ja tukea muilta ihmisiltä.

Tampereen A-Killan vertaischat tarjoaa sinulle tukea, kun haluat päihderiippuvuudesta eroon. Vertaischatissa on aina keskustelemassa kanssasi vertainen, joka auttaa sinua eteenpäin muutoksessasi. Keskustellaan erilaisista päihteisiin liittyvistä aiheista joka viikko.

TuKiltaan chat tiistaisin klo 14-16: TuKIltaan!

Kaipaatko juttuseuraa, tukea arkeesi tai päihteettömyyteen?TuKiltaan chatissa voit jutella Tampereen A-Killan ohjaajien ja ryhmäläisten kanssa arjesta, hyvinvoinnista ja päihdeasioista. Chat on avoin kaikille. Viikoittain vaihtuvia teemoja arjesta, hyvinvoinnista, elämän haasteista ja päihdeasioista.

---------------------------

MM-ryhmä

 • MM-ryhmä eli Mahdollisuus Muutokseen -ryhmä on avoin vertaistukiryhmä kaikille päihderiippuvuudesta eroon pyrkiville. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18 Kumppanuustalo Arttelin Kuulu-tilassa.  Voit tulla mukaan itsellesi sopivina kertoina. Yhteystiedot ja ryhmätapaamisten teemat kesällä 2020: kesä 2020

----------------------------

Tampereen A-Killan toiminta Me-talolla Multisillassa

Klikkaa tästä ja lue, millaista toimintaa meillä on tarjolla Me-talolla!

----------------------------

RYHMÄT

 • Ryhmistä, niiden aloituksista sekä ilmoittautumisista saat lisätietoa ryhmä-sivuilta!

A-Kiltojen Liiton koulutukset ja tapahtumat syksyllä

Lisätietoja ja ilmoittautuminen koordinaattorille 040 529 0775 / elena.martikainen@tampereena-kilta.fi

Liity Tampereen A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Killan tiedotteita omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta. Liittymällä postituslistalle hyväksyt tietosuojarekisterin, käy lukemassa tietosuojarekisteriä koskevat ohjeet: yhteystietorekisteri ja Liity tästä!