Ajankohtaista

YHDISTYKSEN UUDET KUNNIAJÄSENET

Tampereen A-Kilta ry nimeää ajoittain uusia kunniajäseniä. A-Kiltojen Liiton kesäpäivien yhteydessä vietetyssä Tampereen A-Kilta ry:n jäsenilleen suunnatussa 50-vuotisjuhlassa uusia kunniajäseniä nimettiin kolme, joista kukin on omalla tahollaan ansiokkaasti vienyt yhdistyksemme asiaa eteenpäin.

Tampereen A-Kilta ry:n uudet kunniajäsenet ovat vasemalta lukien Matti Ranta, Jukka Oksanen ja Timo Rouhiainen.

Onnea uusille kunniajäsenille!

YHDISTYKSEN TOIMINTA JATKUU EDELLEEN

Tampereen A-Kilta ry:n hallitus tiedottaa 2.7.2018  toimintansa jatkuvan pääpirteittäinen entisen kaltaisena.

Tahmelan Monitoimitalon osalta yhditys tyhjentää taloa ja tavoitteena talon luovuttamiselle on elokuun loppu tai syyskuun alku.

Tietyt henkilöstömuutokset yhdistyksessä voivat vaikuttaa yhdistyksen kykyyn reagoida esim. tietopyyntöihin, mutta varsinaiseen toimintaamme muutosten ei juurikaan odoteta vaikuttavan.

Lopuksi todettakoon, että Tampereen A-Kilta ry:n toiminta on laajaa ja monipuolista ja suunnitelmien mukaisesti sitä myös jatketaan. Hallitus on pahoillaan virheelisistä huhuista, joiden mukaan yhdistyksen toiminta olisi päättymässä. Tällaiset huhut ovat peräisin tahoita, jotka eivät ole perillä yhdistyksemme kokonaisuudesta.

Hyvää ja päihdeongelmatonta kesää kaikille!

YHDISTYS LUOPUU TAHMELAN MONITOIMITALOSTA 

Tampereen A-Kilta ry:n hallitus on kokouksessaan 28.5.2018 päättänyt luopua vuokraamastaan kohteesta Uramonkatu 9:ssä. Irtisanomisilmoitus on jätetty omistajalle ja Tahmelan Monitoimitalon päivätoiminta loppuu 31.5.2018 ja A-Killan osalta talo tyhjenee viimeistää elokuussa.

Yhdistyksemme hallitus pahoittelee tilannetta ja kiittää kaikkia talon käyttäjiä kaikista yhteisistä vuosista Tahmelan Monitoimitalon yhteisössä.

Päivätoiminta päättyy 31.5.2018

Kesäkuun alusta lukien emme pidä ovia avoinna muuta kuin yhdistyk­semme Kuntouttavan ryhmätoiminnan asiakkaille ja myös tämä toiminta päättyy Monitoimitalossa viimeistään elokuussa.

 

SOSIAALISEN SIRKUKSEN OMAT NETTISIVUT

Tampereen A-Killassa starttasi helmikuussa 2018 sosiaalisen sirkuksen kehittämishanke, Sirkus Fokus. Fokuksen omat nettisivut löytyvät osoitteesta www.sirkusfokus.fi Käyhän kurkkaamassa!

 

KARTANON AUKIOLO KESÄLLÄ 4.6-31.7.2018, Kartanonkatu 4

ma-pe klo  12-16, la klo  12-18, su klo 12-17

Saunomaan pääsee lauantaisin n klo 14 alkaen ja tiistain kiltailloissa. Kiltaillat alkavat klo 16.

Kartano on Tampereen A-Killan päihteetön yhteisöllinen vertaistuen ja -toiminnan keskus.  Katso esite, bussilinjat ja kartta perille tästä linkistä. Tervetuloa!

 

AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA

Aika Tapahtuma
1.8-30.9.2018
A-Kiltojen Liiton työjaosto haastaa kaikki liikkumaan ja keräämään sporttivartteja.  Osallistujien kesken Liitto arpoo palkintoja! Katso lisätietoja ja toimintaohjeet tästä.
14.8.2018 klo 14-16
Kokemuskahvila Tampereen A-Killan kokemusasiantuntijat järjestävät kokemuskahvilan osoitteessa Kartanonkatu 4. Luvassa kahvittelua mukavassa vertaistuellisessa seurassa. Tervetuloa! Katso esite tästä
17.8-19.8.2018 Länsi-Suomen A-Kiltojen aluetapaaminen Kyröskoskella. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä
30.8-2.9.2018 A-Kiltojen Liitto järjestää vertaisohjaajien koulutuksen Kiuruvedellä. Koulutus on tarkoitettu vertaisryhmän ohjaajiksi aikoville tai vertaisryhmän ohjaajana vasta aloittaneille. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä 
30.8.2018 klo 15-18
Tamperelaiset järjestöt ja toimijat järjestävät yhteistyössä Iloa vapaaehtoisuudesta-tapahtuman. Myös Tampereen A-Kilta on mukana! Katso esite tästä
28.-30.9.2018
A-Kiltojen Liitto järjestää toipujatapaamisen Hämeenkyrössä. Tapaamisen teemana ovat tunteiden käsittely, ilmapiiri ja oman totuuden ilmaiseminen A-Killassa ja ryhmässä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä 
19.-24.11.2018 Naisille voimaa vertaisuudesta -loma. Lomatukihakemukset tulee olla perillä Maaseudun Terveys- ja lomahuolto Oy:ssä 18.8 mennessä. Lisätiedot lomasta ja hakemisesta tästä linkistä.
Tampereella 20.4 järjestetyssä A-Kiltojen yhteisessä kokemusasiantuntijaseminaarissa kuultiin ja keskusteltiin monenlaisista kokemusasiantuntijatoimintaan liittyvistä ajatuksista. Seminaariin osallistui lähes 40 Kiltalaista eri puolilta Suomea, kiitos vielä kaikille osallistuneille!  Seminaariesitysten diasarjoja voit pyytää sähköpostiisi lähettämällä viestiä osoitteeseen sanna.naukkarinen@tampereena-kilta.fi

RYHMÄT

  • Ryhmistä ja niiden aloituksista sekä ilmoittautumisista saat lisätietoa ryhmä-sivuilta!

 

YHDISTYKSEN LOGO ON UUDISTUNUT

Tampereen A-Killan visuaalinen ilme muuttuu. Muutoksen myötä Tampereen A-Killan pitkään palvellut  logo on uusittu. Uutta logoa aletaan käyttää tästä eteenpäin Tampereen A-Killan kaikissa materiaaleissa ja ilmoituksissa vanhan logon tilalla.

Logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Seija Nikkilä, joka kuvailee uuden logon sisältöjä seuraavasti: ”Tampereen A-killan logo kuvaa yhdistyksen toiminnan keskeistä periaatetta: vertaistukea ja yhteisöllisyyttä. Logossa oleva käsi symboloi myös tekemistä - niin vapaa-ajan aktiviteetteja kuin työntekoakin. A-kirjaimen muoto tuo mieleen katon harjan, eli kodin ja asumisen. Punainen väri on saanut inspiraationsa Tampereen vaakunasta ja Tampereen maamerkkinä tunnetusta vanhasta tiilisestä teollisuusarkkitehtuurista.”

 

A-kiltojen uutisia

Hannusta myös Vantaan kaupungin nettisvuilla.

Facebook

Vaikka et kuuluisi Facebookiin, voit tästä katsoa, mitä tiedotuksia yms. viestejä Killan seinille kirjoitellaan.

Liity Tampereen A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Kilta tiedotteet sekä mahdollisia muita ilmoituksia omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta.

Liity tästä!

Edelleen olet tervetullut tutkimaan myös yhdistyksen toimipisteiden ilmoitustauluja 🙂