Ajankohtaista

A-Killan syksyn ohjelmassa on paljon uusia tuulia!

Naistenryhmä torstaisin klo 14 joka viikko

  • Mielenkiintoisia torstaiiltapäiviä on tiedossa. Minna Rönkkö ja kumppanit järjestävät jos vaikka mitä! Katso syksyn ohjelma klikkaamalla tätä

Kokemuskahvila

  • Kartanonkatu 4:ssä on aloittanut Kokemuskahvila ja jatkoa on tulossa 9.10.2018

Sirkuskahvila

Vapaaehtoisten info- ja palauteiltapäivä

  • Oletko mukana Tampereen A-Killan vapaaehtoistoiminnassa tai  kiinnostunut siitä? Maanantaina  8.10 klo 15-17 järjestetään osoitteessa Kartanonkatu 4 info- ja palauteiltapäivä kaikille Tampereen A-Killan vapaaehtoisille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Keskustellaan mm. vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista, palautteesta ja käytännöistä. Tervetuloa mukaan kertomaan kokemuksiasi ja kuulemaan lisää! Kahvitarjoilu. Tapahtuman esitteen ja lisätiedot löydät klikkaamalla tätä. 

 

YHDISTYKSEN UUDET KUNNIAJÄSENET

Tampereen A-Kilta ry nimeää ajoittain uusia kunniajäseniä. A-Kiltojen Liiton kesäpäivien yhteydessä vietetyssä Tampereen A-Kilta ry:n jäsenilleen suunnatussa 50-vuotisjuhlassa uusia kunniajäseniä nimettiin kolme, joista kukin on omalla tahollaan ansiokkaasti vienyt yhdistyksemme asiaa eteenpäin.

Tampereen A-Kilta ry:n uudet kunniajäsenet ovat vasemalta lukien Matti Ranta, Jukka Oksanen ja Timo Rouhiainen.

Onnea uusille kunniajäsenille!

YHDISTYKSEN TOIMINTA JATKUU EDELLEEN

Tampereen A-Kilta ry:n hallitus tiedottaa 2.7.2018  toimintansa jatkuvan pääpirteittäinen entisen kaltaisena.

Tahmelan Monitoimitalon osalta yhditys tyhjentää taloa ja tavoitteena talon luovuttamiselle on elokuun loppu tai syyskuun alku.

Tietyt henkilöstömuutokset yhdistyksessä voivat vaikuttaa yhdistyksen kykyyn reagoida esim. tietopyyntöihin, mutta varsinaiseen toimintaamme muutosten ei juurikaan odoteta vaikuttavan.

Lopuksi todettakoon, että Tampereen A-Kilta ry:n toiminta on laajaa ja monipuolista ja suunnitelmien mukaisesti sitä myös jatketaan. Hallitus on pahoillaan virheelisistä huhuista, joiden mukaan yhdistyksen toiminta olisi päättymässä. Tällaiset huhut ovat peräisin tahoita, jotka eivät ole perillä yhdistyksemme kokonaisuudesta.

Hyvää ja päihdeongelmatonta kesää kaikille!

YHDISTYS LUOPUU TAHMELAN MONITOIMITALOSTA 

Tampereen A-Kilta ry:n hallitus on kokouksessaan 28.5.2018 päättänyt luopua vuokraamastaan kohteesta Uramonkatu 9:ssä. Irtisanomisilmoitus on jätetty omistajalle ja Tahmelan Monitoimitalon päivätoiminta loppuu 31.5.2018 ja A-Killan osalta talo tyhjenee viimeistää elokuussa.

Yhdistyksemme hallitus pahoittelee tilannetta ja kiittää kaikkia talon käyttäjiä kaikista yhteisistä vuosista Tahmelan Monitoimitalon yhteisössä.

Päivätoiminta päättyy 31.5.2018

Kesäkuun alusta lukien emme pidä ovia avoinna muuta kuin yhdistyk­semme Kuntouttavan ryhmätoiminnan asiakkaille ja myös tämä toiminta päättyy Monitoimitalossa viimeistään elokuussa.

 

SOSIAALISEN SIRKUKSEN OMAT NETTISIVUT

Tampereen A-Killassa starttasi helmikuussa 2018 sosiaalisen sirkuksen kehittämishanke, Sirkus Fokus. Fokuksen omat nettisivut löytyvät osoitteesta www.sirkusfokus.fi Käyhän kurkkaamassa!

 

KARTANON AUKIOLO

ma-pe klo  12-16, la klo  12-18, su klo 12-17

Saunomaan pääsee lauantaisin n klo 14 alkaen ja tiistain kiltailloissa. Kiltaillat alkavat klo 16.

Kartano on Tampereen A-Killan päihteetön yhteisöllinen vertaistuen ja -toiminnan keskus.  Katso esite, bussilinjat ja kartta perille tästä linkistä. Tervetuloa!

 

AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA

Aika Tapahtuma
Launatai 29.9
Kartano on NA-ryhmän käytössä koko päivän 29.9. Kyseisenä päivänä Kartanolla ei ole muuta toimintaa.
  Tampereen A-Killan jäsenten vesijumpaan syksylle 2018 voi nyt ilmoittautua. Katso tarkemmat tiedot tästä
1.8-30.9.2018
A-Kiltojen Liiton työjaosto haastaa kaikki liikkumaan ja keräämään sporttivartteja.  Osallistujien kesken Liitto arpoo palkintoja! Katso lisätietoja ja toimintaohjeet tästä.
25.9 klo 14-16
Sirkus Fokus järjestää sirkuskahvilan osoitteessa Karanonkatu 4. Sirkuskahvilassa voi tutustua sirkukseen  ja sirkusvälineisiin kahvittelun lomassa. Tervetuloa ihmettelemään, tutustumaan ja kokeilemaan! Kaikille avoin päihteetön kohtaamispaikka. Katso esite ja syksyn kokoontumiskerrat tästä
8.10.2018
Info- ja palauteiltapäivä kaikille Tampereen A-Killan vapaaehtoisille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Keskustellaan mm. vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista, palautteesta ja käytännöistä. Tervetuloa!  Tapahtuman esitteen ja lisätiedot löydät klikkaamalla tätä. 
20-21.10.2018
A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous Rautavaarassa. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä
28.-30.9.2018
A-Kiltojen Liitto järjestää toipujatapaamisen Hämeenkyrössä. Tapaamisen teemana ovat tunteiden käsittely, ilmapiiri ja oman totuuden ilmaiseminen A-Killassa ja ryhmässä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä 
19.-24.11.2018 Naisille voimaa vertaisuudesta -loma. Lomatukihakemukset tulee olla perillä Maaseudun Terveys- ja lomahuolto Oy:ssä 18.8 mennessä. Lisätiedot lomasta ja hakemisesta tästä linkistä.
Tampereella 20.4 järjestetyssä A-Kiltojen yhteisessä kokemusasiantuntijaseminaarissa kuultiin ja keskusteltiin monenlaisista kokemusasiantuntijatoimintaan liittyvistä ajatuksista. Seminaariin osallistui lähes 40 Kiltalaista eri puolilta Suomea, kiitos vielä kaikille osallistuneille!  Seminaariesitysten diasarjoja voit pyytää sähköpostiisi lähettämällä viestiä osoitteeseen sanna.naukkarinen@tampereena-kilta.fi

RYHMÄT

  • Ryhmistä ja niiden aloituksista sekä ilmoittautumisista saat lisätietoa ryhmä-sivuilta!

 

YHDISTYKSEN LOGO ON UUDISTUNUT

Tampereen A-Killan visuaalinen ilme muuttuu. Muutoksen myötä Tampereen A-Killan pitkään palvellut  logo on uusittu. Uutta logoa aletaan käyttää tästä eteenpäin Tampereen A-Killan kaikissa materiaaleissa ja ilmoituksissa vanhan logon tilalla.

Logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Seija Nikkilä, joka kuvailee uuden logon sisältöjä seuraavasti: ”Tampereen A-killan logo kuvaa yhdistyksen toiminnan keskeistä periaatetta: vertaistukea ja yhteisöllisyyttä. Logossa oleva käsi symboloi myös tekemistä - niin vapaa-ajan aktiviteetteja kuin työntekoakin. A-kirjaimen muoto tuo mieleen katon harjan, eli kodin ja asumisen. Punainen väri on saanut inspiraationsa Tampereen vaakunasta ja Tampereen maamerkkinä tunnetusta vanhasta tiilisestä teollisuusarkkitehtuurista.”

 

Kokemus- ja Sirkuskahvilat

Tiistaisin klo 14-16 Kartanolla
11.9. Kokemuskahvila
Sirkuskahvila 18.9.
Sirkuskahvila 25.9.
Sirkuskahvila 2.10.
9.10. Kokemuskahvila
Sirkuskahvila 16.10.
Sirkuskahvila 23.10.
Sirkuskahvila 30.10.
6.11. Kokemuskahvila
Sirkuskahvila 13.11.
Sirkuskahvila 20.11.
Sirkuskahvila 27.11.
4.12. Kokemuskahvila
Sirkuskahvila 11.12.
Sirkuskahvila 18.12.

A-kiltojen uutisia

Hannusta myös Vantaan kaupungin nettisvuilla.

Facebook

Vaikka et kuuluisi Facebookiin, voit tästä katsoa, mitä tiedotuksia yms. viestejä Killan seinille kirjoitellaan.

Liity Tampereen A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Kilta tiedotteet sekä mahdollisia muita ilmoituksia omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta.

Liity tästä!

Edelleen olet tervetullut tutkimaan myös yhdistyksen toimipisteiden ilmoitustauluja 🙂