Sähköiset palvelut

Yhteydenottopyyntö- ja palautelomake

Yhteydenotto- ja palautelomakkeella voit antaa palautetta Tampereen A-Killan toiminnasta. Voit esittää toiveita tai pyytää lisötietoja tai yhteydenottoa. Kaikki palaute on tervetullutta!


Liity A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Kilta tiedotteet sekä mahdollisia muita ilmoituksia omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta. Edelleen olet tervetullut tutkimaan myös yhdistyksen toimipisteiden ilmoitustauluja!


Työhakemus

Tampereen A-Kilta ry ilmoittaa työapaikoista pääsääntöisesti www.mol.fi:ssa. Avoimen työhakemuksen voit jättää myös sähköisen palvelumme kautta.


Jäsenhakemus

Jäseneksi voi hakea täyttämällä jäsenhakemuksen. Hallitus käsittelee jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan. Sääntöjen ja arvojen noudattamista edellytetään toiminnassa. Tutustu yhdistyksen sääntöihin ja arvoihin. Jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja arvot.

Tiedote jäseneduista

Arvot A-Killoissa.

Tampereen A-Kilta ry säännöt ( PRH 14.1.2016)


Vapaaehtoiseksi Tampereen A-Kiltaan?

Yhdistyksemme yksi perusarvoista on vapaaehtoisuus ja vapaaehtoisena toimiminen yleishyödyllisessä yhdistyksessä, jonka perustehtäväna on auttaa päihdeasiakkaita- ja toipujia sekä heidän läheisiään.

Vapaaehtoisena voit toimia monella tapaa A-Killassa.

Kerromme myös sinulle, miten tuemme ja koulutamme vapaaehtoistoimijoitamme.

Ilmoittaudu joukkoomme rohkeasti mukaan tärkeää asian puolesta eli jos sinulla on halua toimia yhdistyksemme mopipuolisissa tehtävissä vapaaehtoisena niin ilmoita (ilmoittaudu tästä!-linkistä) kiinnostuksesi antamalla yhteystietosi ja kiinnostuksen kohteesi Et sitoudu tässä vaiheessa muuhun kuin siihen, että otamme sinuun yhteyttä!


Henkilöstölle

Toimintakäsikirja

Kotisivujen päivittäjille

Työvuorovelho

Turvallisuuspoikkeamailmoitus