Yhdyskuntatuvat

Tampereen A-Kilta ry on järjestänyt STEA:n (ent.RAY) ja Tampereen kaupungin rahoituksen turvin yhdyskuntatupatyötoimintaa Tampereen kaupungin kolmella ongelmallisella alueella vuodesta 1998 lähtien. Tupatyön tarkoituksena on saada tupa-alueen asukkaat palvelujärjestelmän piiriin ja tarjota heille sosiaalisen verkoston.

Yhdyskuntatupia on Hippostupa Hipposkylässä, Härmälätupa Härmälässä ja  Kartanotupa Rautaharkossa. Kartanotupa aloitti toimintansa vuoden 2018 keväällä ja tällä tuvalla on tarkoitus etsiä vahvasti uudenlaista toimintatapaa muuttuneessa toimintaympäristössä. Ydintuvan toiminta Nekalassa on päättynyt vuoden 2018 lopussa.

Tupien toiminta tukee arjessa selviämistä ja se on tullut välttämättömäksi osaksi asukkaiden elämää tupa-alueilla. Tuvat toimivat Tampereen Vuokra-asunnot Oy:ltä vuokratuissa tiloissa ja Kartanotupa on Tampereen A-Kilta ry:n omistuksessa.

Kaikilla tuvilla on Atk-laitteet Internet-yhteyksineen asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Lisäksi tuvilla on mahdollisuus ruokailla edullisesti sekä osallistua erilaisiin ryhmiin.

Tupien  omat FB-sivut:

Hippostupa

Härmälätupa

Kartanotuvan tapahtumista tiedotetaan A-Killan FB-sivuilla Tampereen A-Kilta sekä tämän sivuston ajankohtaista-osiossa. Tupien yhteystiedot löydät täältä

Toiminta on mahdollista avustuksin turvin

   tampereen_kaupunki