Yhdyskuntatuvat

Yhdyskuntatuvat ovat yhteisöllisiä tapaamispaikkoja. Tuvilta saa henkilökohtaista ohjausta ja tukea erilaisissa ongelmatilanteissa, esim. päihdeongelmiin, asumiseen tai taloudellisiin ongelmiin.

Yhdyskuntatupia on Hippostupa Hipposkylässä, Härmälätupa Härmälässä ja  Kartanotupa Rautaharkossa.

Kartanotupa aloitti toimintansa vuoden 2018 keväällä ja se toimii samalla yhdistyksen toimintakeskuksena, jossa suurin osa vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta tapahtuu. Kartanolla toimivat erilaiset ryhmät ja se on myös Hunaja-ryhmän ja Sirkus Fokuksen toimintapiste.

Tupien toiminta tukee arjessa selviämistä ja se on tullut välttämättömäksi osaksi asukkaiden elämää tupa-alueilla. Tuvat toimivat Tampereen Vuokra-asunnot Oy:ltä vuokratuissa tiloissa ja Kartanotupa on Tampereen A-Kilta ry:n omistuksessa.

Kaikilla tuvilla on Atk-laitteet Internet-yhteyksineen asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Lisäksi tuvilla on mahdollisuus ruokailla edullisesti sekä osallistua erilaisiin ryhmiin.

Tupien  omat FB-sivut:

Hippostupa

Härmälätupa

Kartanotuvan tapahtumista tiedotetaan A-Killan FB-sivuilla Tampereen A-Kilta sekä tämän sivuston ajankohtaista-osiossa. Tupien yhteystiedot löydät täältä

Tampereen A-Kilta ry on järjestänyt STEA:n ja Tampereen kaupungin rahoituksen turvin yhdyskuntatupatyötoimintaa Tampereella  vuodesta 1998 lähtien.

tampereen_kaupunki