Ajankohtaista

Tule jouluaskartelemaan Kartanolle perjantaina!

Kuvan esikatselu

Lauantaina lauletaan!

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja tekstissä sanotaan Karaoke TAMPEREEN A-KILTA RY Karaokea Kartanotuvalla lauantaina 4.12. klo 17 alkaen! Tervetuloa kaikki, laulutaidolla ei ole väliä! Luvassa leppoisaa yhdessäoloa selvässä seurassa. Tulethan selvin päin. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. ps. ei laulupakkoa!

 

Lähde mukaan UKK:n kulttuuriretkelle!

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan UKK:N RETKI SALON TAIDEMUSEOON Lähtö Kartanolta 5.12.2021. klo 10.00, paluu iltapäivällä. 震! 100 Ilmoittautumiset viimeistään 3.12.2021 numeroon 0400562832. Matkan hinta 5€ sisältää matkan ja museomaksun. Maksetaan killan tilille (Fl93 5731 4840 009176). Tekstikenttään UKK:n retki Salon taidemuseoon ja oma nimi. Tampereen a-kilta TAMPEREEN A-KILTA RY/UKK

 

Tervetuloa mukaan laavu- ja pilkkireissulle!

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan A a-kilta LAAVURETKI LAPINSAAREEN 21.12.2021 .Lähtö Kartanolta klo 9.30, paluu Kartanolle klo 13.30 Ohjemassa mm. ruuanvalmistusta avotulella ja pilkkimistä Retki on maksuton, päihteetön ja kaikille avoin Ilmoittautumiset Riikalle 0405290775 viimeistään 13.12.

 

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, vesistö ja tekstissä sanotaan A a-kilta TAMPEREEN A-KILTA RY JOULUKUUN RUOKALISTA TIISTAI 30.11. LOHIKIUSAUS JA KASVIKSET TORSTAI 2.12. MAKKARAKEITTO TIISTAI 7.12. JAUHELIHAKEITTO TORSTAI 9.12. BROILERIKIUSAUS JA KASVIKSET

Hervannan yhdyskuntatupa

Tervetuloa kaikki tutustumaan! Uusi yhdyskuntatupa sijaitsee Hervannan Lindforsinkadulla, ihan Duon ja Hervannan keskustan tuntumassa. Tarjolla aamupalaa klo 9-11, torstaisin bingo ja perjantaina tietovisa. Jos arki tuottaa haasteita tai päihteiden käyttö mietityttää, tule rohkeasti käymään tai soittele, älä jää yksin murehtimaan.

Jos haluat olla mukana kehittämässä Hervannan Yhteisökeskusta niin tule mukaan yhteisöraatimme, joka kokoontuu säännöllisesti ja kehittää kokonaistoimintaa Yhteisökeskuksessa.

Avoinna: Maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9.00–14.00.

Hervannan Yhdyskuntatupa

Lindforsinkatu 8

33720 Tampere

p. 0400-250509 hervanta@tampereena-kilta.fi

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Alueen järjestöjen yhteinen Herrannan joulutori Keskiviikkona 8.12.2021 kello 10-13 Kauppakeskus Duon keskusaukiolla. •Hanki pukinkonttiin neuleita, kädentaito- askartelutuotteita, koruja, havukransseja, heijastimia, leipomuksia, ensiaputuotteita, joulukortteja ja paljon muuta. Kokeile onneasi onnenpyörässa ja arvonnassa! Ostamalla tuet hervantalaisten järjestöjen toimintaa. Samalla voit osallistua Minun Hervantani- kuvakollaasiin ja pelata bocciaa. Joulutunnelmaan virittäydyt Tuulantei-kuoron joululaulujen ja Duo R&T:n sävelin. Lämpimästi tervetuloa! Yhdessă Selviytymisen Tuki YSTIry DUO KAUPPAKESKUS Hervannan yhteisökeskus Punainen Tampereen osasto VALO yhdistys Martat tredu TAMPEREEN SUDUMATTIOPISTO Kaarisilta LINJA20 KOKO FrHmeHess EKL Hervannan Eläkkeensaajatry Naistari a-kilta Tampereen HERVANTALAISET RY Setlementti Tampere Vengia seura

Viikkokalenterin (tuvat, ruokailut ja ryhmät) löydät täältä: Kalenteri

 

Tervetuloa MM-ryhmään Arttelin uusiin tiloihin Hepokattiin, osoitteeseen Mustalahdenkatu 22!

Sama tuttu ryhmä, samat käytännöt, mutta uusi paikka. Soita ja kysy rohkeasti, jos perille löytäminen mietityttää!

Jumppakausi on käynnissä

Tervetuloa jumppaamaan mukavaan porukkaan Kissat-hallille Sarankulmaan. Lisätietoja Hessulta tai Paulilta!

Lentopallovuoro Peltolammin seurakuntatalolla

Tervetuloa pelaamaan, aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan innokas mieli riittää!

Olemme saaneet lisää Killan t-paitoja

Tule lunastamaan omaksesi luomupuuvillasta valmistettu, laadukas t-paita. Hinta 10€, paidat ostettavissa Kartanotuvalta.


Kitararyhmässä on vielä tilaa

Torstaisin klo 16 edistyneempien soittajien ryhmä ja perjantaina aloittelevampien. Tule mukaan leppoisaan porukkaan!

---------------------------------------------------------------------

Käy katsomassa video Hipposkylästä

Hipposkylä oli Tampereen Kissanmaalla sijaitseva vuosina 1947–1949 rakennettu asuinalue, joka suunniteltiin alun perin
pienperheitä varten. Viimeinen talo valmistui 15. kesäkuuta 1949.
Tampereen A-Killan Hippostupa muodosti oleellisen osan tiivistä kyläyhteisöä, tarjoten paikan kahvittelulle, keskustelulle ja yhteisöllisyydelle.
Alueen uudelleenkaavoituksen myötä Hipposkylän historia tuli kuitenkin päätökseen kesällä 2021 - ja sen myötä myös Hippostupa sulki ovensa lopullisesti. Tästä linkistä pääset kurkistamaan vielä kerran Hiparin tunnelmiin, kiitos yhteisistä vuosista!
(video Jarno Nyberg)

------------------------------------------------------------------------------------------------

BILJARDIRYHMÄ pelaa tuttuun tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, tervetuloa!

Ilmainen kuvapankkikuva tunnisteilla biljardi, biljardipallot, biljardipöytä

 

Killan uusin uutiskirje löytyy täältä: uutiskirje

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killassa on alkanut uusi Katukilta-niminen hanke!

Katukilta on Stean rahoittama kolmivuotinen hanke (2021-2023), jonka tarkoituksena on tuottaa hyvinvointia ja osallisuutta jalkautuvan taiteen keinoin. Yhteisöllisen taiteen eri muotojon ideoitu ja ideoidaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Kiinnostusta esimerkiksi kuva- ja ympäristötaiteeseen, musiikkiin ja teatteriin on herännyt. Toiminta on suunnattu 18-62 -vuotiaille päihteidenkäyttäjille, päihteettömyyteen tukea tarvitseville henkilöille ja heidän omaisilleen. Palvelut ovat avoimia ja maksuttomia ja niihin voi osallistua anonyymisti. Kohtaamiset tapahtuvat esimerkiksi puistoalueilla, julkisissa tiloissa tai yhteistyökumppaneiden toimitiloissa.

Tampereen A-Killan Katukilta -hanke on käynnistynyt elokuussaKatukillan ohjaajina toimii Annika Kyllönen, Antti Kervinen ja Kati Nerg. 

Hankkeen on sekä tarkoitus tarjota ihmisille luotettavaa, läsnäolevaa ja luovaa yhteisöllistä toimintaa taiteen sekä toiminnallisuuden keinoin että ohjata ihmisiä palveluihinJalkautuminen tapahtuu yhteistyössä muiden kentän toimijoiden kanssa. Toiminnassa on mukana koulutettuja vertaisohjaajia eli Sirkusjokereita.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tärkeää tietoa ruokakasseista!

Lahjoitusruokakasseja jaetaan tuttuun tapaan keskiviikkoisin Kartanotuvalla klo 12:30-13:30. Jos haluat ruokakassin, ilmoittaudu ensisijaisesti puhelimitse (p. 040 6766 444) tiistaina klo 9-15 välisenä aikana tai keskiviikkona klo 9-11:30! Mikäli et pysty soittamaan syystä tai toisesta, voit myös tulla tuvalle ilmoittautumaan tiistaina klo 9-16 välisenä aikana. Ilmoittautuminen ja kassin hakeminen hoidetaan henkilökohtaisesti.

Tampereen A-Killan koulutetut vertaistalousneuvojat ovat tukenasi, kun talousasiat mietityttävät!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat tukea tai neuvoja raha-asioiden hoitamiseen. Vertaistalousneuvojat ovat tavoitettavissa arkitorstaisin klo 12-15 numerossa 040 3239596.

 

_____________________________________________________________________________________

Edellinen Killan uutiskirje löytyy luettavaksi täältä: Uutiskirje

_____________________________________________________________________________________

Hunaja-ryhmän ajantasainen viikko-ohjelma syys-talvikaudelle 2021 löytyy täältä

Kuvan esikatselu

Viikkokalenterin (tuvat, ruokailut ja ryhmät) löydät täältä: Kalenteri

Toiminta kesällä 2021:

 • Yhdyskuntatuvat
  • Yhdyskuntatuvat ovat auki, kaikessa toiminnassa noudatetaan edelleen hygienia- ja turvaväliohjeistuksia.
   Ruokakasseista ja muista asioista voit soitella tuvan puhelinnumeroon.
   Seuraa tupien omia tiedotteita facebookissa, niin pysyt ajan tasalla:
  • https://www.facebook.com/Hervannan-Yhdyskuntatupa-100246789007270
   https://www.facebook.com/harmalatupa
   https://www.facebook.com/tampereenakilta
  • Tupien yhteystiedot: 
   Kartanotupa puh. 040 6766 444
   Härmälätupa puh. 0400 278 510
 • Vapaaehtois- ja ryhmätoiminta
  • MM-ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18 Arttelin Kuulu-tilassaLisätietoja ryhmään osallistumisesta antaa ryhmän ohjaaja Toni puh. 046 5801775. 
  • Naisten ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai (parilliset viikot).
  • Kilta-illan sauna tiistaisin klo 16-19 ja lauantain sauna 14-18. Saunavuoroihin kaivataan lisää vapaaehtoisia! Jos tunnet yhtään kutsumusta asiaan, ilmoittele Riikalle asiasta!
  • Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta: järjestökoordinaattori Riikka Juutinen puh. 040 529 0775 / riikka.juutinen@tampereena-kilta.fi

---------------------------

MM-ryhmä

 • MM-ryhmä eli Mahdollisuus Muutokseen -ryhmä on avoin vertaistukiryhmä kaikille päihderiippuvuudesta eroon pyrkiville. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18 Kumppanuustalo Arttelin Kuulu-tilassa.. Voit tulla mukaan itsellesi sopivina kertoina. Yhteystiedot ja ryhmätapaamisten teemat kesä 2021: kesä

Tampereen A-Killan toiminta Me-talolla Multisillassa on tauolla.

Klikkaa tästä ja lue, millaista toimintaa meillä on tarjolla Me-talolla!

----------------------------

RYHMÄT

 • Ryhmistä, niiden aloituksista sekä ilmoittautumisista saat lisätietoa ryhmä-sivuilta!

 

Liity Tampereen A-Killan postituslistalle

Jos haluat saada A-Killan tiedotteita omaan sähköpostiisi niin pyydämme sinua antamaan tarvittavat tiedot linkin kautta. Liittymällä postituslistalle hyväksyt tietosuojarekisterin, käy lukemassa tietosuojarekisteriä koskevat ohjeet: yhteystietorekisteri ja Liity tästä!